Acupunctuur

“Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van vrouwenklachten in elke levensfase”

Brechte

Acupunctuur: 


Acupunctuur is is een natuurlijke en effectieve therapievorm.


Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Met acupunctuur prik ik vastliggende punten (acupunctuurpunten) in het lichaam met dunne steriele wegwerp naaldjes. Hiermee beïnvloed ik je energie (Qi) en stimuleer ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


In mijn praktijk bied ik je een veilige en rustige plek waar we samen aan de slag gaan met je gezondheid. Ik kijk daarbij altijd naar het totaalplaatje: naar fysieke maar ook naar eventuele mentale klachten. Daarbij neem ik niet alleen de symptomen mee, maar ook de oorzaak. Zodat je ook op de langere termijn vrij blijft van klachten.


Iedereen is uniek. Om een persoonlijk behandelplan te kunnen maken, bespreken we tijdens de eerste afspraak uitgebreid je klachten en je wensen. Ook bekijk ik je tong (tijdens de coronatijd is dit helaas niet mogelijk) en voel ik je pols. Dit geeft mij extra informatie om de juiste  diagnose te stellen en een plan op maat voor je te maken.


Acupunctuur is een goede aanvulling op de Westerse geneeskunde.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) erkent de effectieve werking van acupunctuur voor heel veel aandoeningen. Vanuit Westerse wetenschap worden er steeds meer evidence based onderzoeken gedaan om de werking van acupunctuur te bevestigen.


Hoewel een doorverwijzing niet nodig is, adviseer ik je om je huisarts, verloskundige of behandelaar te informeren over het feit dat je een afspraak bij mij gaat maken.
Per 15 juni 2020 ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met verloskundige centrum Uniek.

Ben je zwanger en wil je persoonlijke en professione begeleiding stuur mij dan een berichtje.

Locatie Leiderdorp:

maandag / donderdag

Adres: Kwikstaartplein 1

Postcode: 2352 HS Leiderdorp

06 42 705 405

Locatie Hoofddorp:

dinsdag / woensdag /vrijdag

Adres: Piet hein 70

Postcode: 2132 TE Hoofddorp

06 42 705 405

Locatie Rijnsburg:

aanwezigheid = op aanvraag

Adres: remiseplein 3

Postcode: 2231 MW Rijnsburg

06 42 705 405