Corona


Ik hoop dat jij en je dierbaren deze nare situatie gezond bent doorgekomen en ik kijk er erg naar uit je weer in mijn praktijk te ontvangen!


In deze bizarre en onzekere tijd heb ik echter niet stil gezeten; de praktijk in Hoofddorp is helemaal opgefrist. Ik heb online webinars en trainingen gevolgd.


Wat gaat er veranderen?


Waar de hygiëne standaard altijd al zeer hoog was heb ik nu enkele extra aanpassingen gedaan. Ik werk volgens het COVID-19 Hygiëne protocol uitgegeven door de N.V.A. in overleg met het RIVM.


  • Patienten met (lichte) klachten moeten thuis blijven (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten) Meet thuis zelf je temperatuur op voor je naar de praktijk komt!
  • Ik vraag je om precies op tijd te komen. Niet te vroeg maar ook niet te laat. Maximaal 5 min voor de afspraak zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte. Ben je toch te vroeg, wacht dan buiten voor de praktijk of in je auto.
  • Kom alléén naar de praktijk. (Heeft de patiënt begeleiding nodig of is minderjarig, dan mag de patiënt 1 persoon meenemen (maar alleen na nadrukkelijke toestemming van de behandelaar).

  • Er is een desinfectiezuil met een handgel met alcohol (70%). Was de handen hiermee vóór binnenkomst in de behandelkamer.

  • Ik beperk me tot de behandeling; Ik mag helaas geen koffie of thee aanbieden en het leesmateriaal is verwijderd uit de ontvangstruimte.
  • Ik draag (indien nodig) tijdens de behandeling zelf alle persoonlijke beschermingsmiddelen geadviseerd door het COVID-19 Hygiëneprotocol.


Ik kijk uit naar je bezoek aan mijn praktijk.

Ik hoop samen met jou een mooi jaar tegemoet te gaan!

Tot ziens in Hoofddorp, Leiderdorp of Rijnsburg.


Met vriendelijke groet Brechte

Per 15 juni 2020 ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met verloskundige centrum Uniek.

Ben je zwanger en wil je persoonlijke en professione begeleiding stuur mij dan een berichtje.

Locatie Leiderdorp:

maandag / donderdag

Adres: Kwikstaartplein 1

Postcode: 2352 HS Leiderdorp

06 42 705 405

Locatie Hoofddorp:

dinsdag / woensdag /vrijdag

Adres: Piet hein 70

Postcode: 2132 TE Hoofddorp

06 42 705 405

Locatie Rijnsburg:

aanwezigheid = op aanvraag

Adres: remiseplein 3

Postcode: 2231 MW Rijnsburg

06 42 705 405