Neuropuncture

Neuropuncture

Neuropuncture is een speciale manier van acupunctuur dat neurowetenschappen en andere westerse medische wetenschappen toepast, op het klassieke TCM-acupunctuurmodel.

Zoals diagnose en behandeling van pijngevallen, gevallen van interne geneeskunde, sportgeneeskunde en orthopedie.

Wanneer dit wordt gedaan, is het een uiterst effectieve benadering voor het (re)moduleren van het zenuwstelsel. Het richt zich op specifieke receptoren die verantwoordelijk zijn voor de afgifte van specifieke neurohormonen, bij het resetten van disfunctionele viscerale autonome reflexen, tot het depolariseren van opgewekte overgestimuleerde zenuwwortels voor pijnmanagement.


Neuropunctuur werkt voornamelijk door het richten en stimuleren van specifiek neuronweefsel. 2500+ jaar gaan toen TCM werd ontwikkeld en de artsen van die tijd niet het inzicht en de vooruitgang hadden in de studie van anatomie en fysiologie, cellulaire biologie, moleculaire biologie, moleculaire genetica en vooral neurowetenschappen, zoals we in het verleden hebben gedaan 75 jaar.

Wanneer deze nieuwe wetenschappelijke modellen op TCM-acupunctuur worden toegepast, gaat de Ah-ha-gloeilamp branden boven je hoofd en  onthult zich een absoluut verbazingwekkende neuromedische behandelingsmodaliteit, namelijk de neuropunctuur.


Neuropunctuur is een uniek acupunctuursysteem dat doctor Michael Corradino heeft ontwikkeld door het onderzoek van de neurofysiologische mechanismen van acupunctuur op te nemen, waarbij onderzoek naar de effecten van elektrische acupunctuur op specifieke neurale receptoren wordt gecombineerd met behoud van het holistische traditionele TCM-model.

Per 15 juni 2020 ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met verloskundige centrum Uniek.

Ben je zwanger en wil je persoonlijke en professione begeleiding stuur mij dan een berichtje.

Locatie Leiderdorp:

maandag / donderdag

Adres: Kwikstaartplein 1

Postcode: 2352 HS Leiderdorp

06 42 705 405

Locatie Hoofddorp:

dinsdag / woensdag /vrijdag

Adres: Piet hein 70

Postcode: 2132 TE Hoofddorp

06 42 705 405

Locatie Rijnsburg:

aanwezigheid = op aanvraag

Adres: remiseplein 3

Postcode: 2231 MW Rijnsburg

06 42 705 405