Sportacupunctuur

 ACUPUNCTUUR BRECHTE

Sportacupunctuur is de combinatie van  acupunctuur en manuele technieken waarmee we spieren en gewrichten kunnen losmaken en pijn een halt toe roepen.

Het is een samenspel van de traditionele Chinese acupunctuur en manipulaties / mobilisaties uit de fysiotherapie, gebasseerd op anatomische kennis. 

Sportacupunctuur

Sportacupunctuur werkt op het snijvlak tussen het fysieke en mentale. Door de combinatie met fysiotherapie kunnen fysieke klachten beter en sneller hersteld worden. De acupunctuur zorgt voor een beter functioneren van je hele systeem, waardoor je meer effect kunt halen uit je trainingen en beter met spanning om kunt gaan. 

 

Acupunctuur bij sportblessures

Inspanningen bij sport vragen aanpassingen van het lichaam. Met name hart en longen moeten zich snel kunnen instellen op veranderende eisen. Botten, spieren, pezen en gewrichten moeten gewend raken aan zwaardere belastingen. Om blessures te voorkomen vereist dit nogal wat van sporter en trainer. Mentale overbelasting en overtraining kunnen leiden tot overmatige vermoeidheid en terugvallende prestaties. Acupunctuur kan hier de helpende hand bieden .Ik ben een trotse sponsor van een voetbalteam, namelijk de JO11-1 van voetbal vereniging Meerburg in Zoeterwoude.

Locatie Hoofddorp:

dinsdag / woensdag /vrijdag

Adres: Piet hein 70

Postcode: 2132 TE Hoofddorp

06 42 705 405

Per 15 juni ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met verloskundige centrum Uniek.

Ben je zwanger en wil je persoonlijke en professione begeleiding stuur mij dan een berichtje.

Locatie Rijnsburg:

aanwezigheid = op aanvraag

Adres: remiseplein 3

Postcode: 2231 MW Rijnsburg

06 42 705 405

Locatie Leiderdorp:

maandag / donderdag

Adres: Kwikstaartplein 1

Postcode: 2352 HS Leiderdorp

06 42 705 405